"Остава" празнуват 25 години на сцената с голям концерт в "Маймунарника"

ОFFNews 22 август 2017 в 12:09 2885 0

Eдна от най-добрите български рок банди - "Остава", ще отпразнува 25-годишния си юбилей с голям концерт на открито, в клуб „Маймунарника“ на 31 август. 

В дългогодишната си история "Остава" имат безброй изяви в страната и чужбина, над 20 видео клипа, 5 издадени студийни и 3 концертни албума, включващи многобройни хитове.

Сет листа за концерта ще включва както всички любими на публиката песни като "Sex in the morning", „Океан“, „Понеделник“, "Мини тяло", "Шоколад", "Ще дойдеш ли с мен", "Мъничко човече", „Бесен“, „Внимание“, „Самолет“, така и рядко чувани тракове.

Седмица преди да отпразнува годишнината си в „Маймунарника“ бандата пуска дългоочакваното от феновете видео към песента „Самолет“, част от албума „Океан“.

За големия концерт на открито по случай 25-тата годишнина "Остава" избраха на сцената преди тях да ще се качат "МФортно Диско" – страничният проект на Георги Згуров - Гурко от Анимационерите. Те ще подгреят зрителите с 30-минутен сет от изцяло авторски парчета.

Билети за концерта на цена от 15 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: OMV, щанда на EVENTIM в The Mall, Билетен център НДК, На тъмно, Usit colours, Технополис, Арена Армеец и др.

Цената на място и в деня на концерта ще е 20 лева.

За повече информация посетете страницата на събитието във фейсбук.

Отваряне на врати: 19:00ч.
Начало: 20:00ч.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови