Остава отбеляза 25 г. на сцената с грандиозен концерт и ново видео

ОFFNews 07 септември 2017 в 17:09 3690 0

Вечерта на 31-ви август емблематичната инди-рок банда Остава отбеляза 25-тата си годишнина с грандиозен двучасов концерт на открито, в клуб „Маймунарника“.

Групата събра над 2000 човека, които заедно с тях пяха любимите си песни.

Само седмица по-рано, бандата пусна последното си видео към песента „Самолет“, чийто режисьор е Петко Спасов.

Непосредствено преди концерта клипът се завъртя няколко пъти на видео стената, а на входа на клуба всеки гост получи разграфен лист, от който да си направи детски хартиен самолет. Епичен бе моментът по време на изпълнението на самата песен, когато феновете започнаха да ги хвърлят и пеят с пълно гърло поредния хит на групата.

Сет листът на Остава включваше 25 песни създадени през тези 25 години. Феновете чуха както всички най-големи хитове на групата, така и рядко чувани тракове.

Момчетата показаха, че когато наистина обичаш, това което правиш можеш да заразиш с добро настроение и положителна емоция всички около себе си буквално за минути.

Музикалната еуфория от този юбилей ще топли сърцата и душите на публиката най-малко до следващият им концерт на 29-ти септември в Пловдив, в рамките на „Капана Фест“.

За в бъдеще групата планира да сведе до минимум клубните си участия и да наблегне на самостоятелни концерти в по-големи зали в страната и чужбина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!