Орлин Горанов: Да започнем отначало

ОFFNews 21 ноември 2018 в 10:38 2070 0

На 21 ноември от 19,30 ч. в Sofia Live Club е премиерата на илюстрираната автобиографична книга на Орлин Горанов „Да започнем отначало". Луксозното цветно издание на един от най-обичаните български певци е в съавторство с Веселина Паскова, а дизайнер на книгата и корицата е Тодор Манолов. 

Заглавието на книгата е от едноименна песен на българския изпълнител. От страниците на „Да започнем отначало“ почитателите на певеца ще проследят пътя му в естрадата, завоя към оперната зала, бляскавите появи на вариететна сцена, авантюрите в киното и театъра, навлизането в езика на мюзикъла. Излизат наяве много от неизвестните за широката публика интереси на Орлин Горанов – като ученик той е запленен от зоология, тренира лека атлетика, ориентиране, стрелба и печели състезания по биатлон, учи за двигатели с вътрешно горене, с лекота изучава чужди езици. Историите оживяват сред над 180 снимки от личния архив на "професионалния пътник", както Орлин Горанов нарича себе си. 

"Разбрах, че човек не трябва да се взема насериозно, защото е преходно явление на тази земя. Не е лесно, но има лековито хапче - смехът, шегата. Много помагат позитивните хора и приятелите. С тях се чувстваш истински жив и достатъчно силен да продължиш напред по пътя. А и музиката го прави по-лесен, по-хубав", казва Орлин Горанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови