One Republic с две сцени на "Арена Армеец"

OFFNews 26 май 2015 в 14:10 2547 0

Само седмица дели феновете на One Republic до концерта на бандата в София. За събитието на 2 юни фронтменът на на групата Райън Тедър пожела да се построи втора сцена до която вокалистът на бандата ще стига по специално изграден ръкав, минавайки буквално над публиката.

Организаторите припомнят, че зоните пред сцената не са отделени и всеки, закупил билет за терен, може да види любимата си банда само от метри разстояние. Огромни видеостени, много ефекти и Райън Тедър - това ще видят очакваните близо 10 000 души в Арена Армеец на 2ри юни.

Концертът на бандата в София е втората европейска спирка от изключително успешното им турне NATIVE. Дни преди шоуто си в София, бандата обяви, че последният им сингъл “I Lived” е получил платинен статус в Щатите. Това е петият поред сингъл от албума, който продава над 1 милион копия след супер хитовете “If I Lose Myself”, “Counting Stars”, “Something I Need” и ”Love Runs Out“.

Всички тях ще чуем и в София, както и още от най-добрите парчета на бандата, която ще посети столицата ни в пика на своята кариера.

Билети за концерта все още може да откриете в мрежата на EVENTIM, включително и на 51 OMV бензиностанции в цялата страна. За повече информация: eventim.bg и omv.bg. Цените на билетите са от 65 до 110 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews