One man party с Иван Шопов на 4-ти април

ОFFNews 30 март 2015 в 16:38 2485 0

На 4-ти април в Студио „Орфей“ Иван Шопов ще представи 4-те си актуални музикални проекта пред българските си фенове.

Публиката ще може да се наслади на 7-часов ексклузивен сет от Иван Шопов, Drum Kid, Balkansky и Cooh, но уловката е, че артистичните персонажи са четирима, а човекът – един. 

Началото на уникалното събитие за родната електронна сцена ще бъде дадено още в 23:00 часа, когато Иван Шопов ще открие музикалното пътешествие с авторска амбиент селекция.

Balkansky е проектът на Иван, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Магическото звучене на кавала на световно признатия Теодосий, съчетано с отнасящите бас и електроника на Иван Шопов, поднесени с красивата визуална обвивка на Иво Христов правят Balkansky един от най-иновативните и успешни аудио-визуални проекти, излезли от родната сцена през последните няколко години.

Псевдонимът CООH, под който Шопов издава и пуска разтърсващ дръм енд бейз е първата музикална трансформация на Иван. С нея той си пробива пътя към дебрите на тъмната електронна сцена и загатва на всички, че има сериозни намерения към нея.

Постепенно артистичният му път го довежда до техно музиката, която създава под името Drum Kid, където нещата стават още по-сериозни и Иван затвърждава позициите си на един от най-сериозните играчи на сцената у нас.

Билетите Ранно пиле на цена 10/12 лв. може да се закупят само в магазин „Яко“ на ул. "Граф Игнатиев" №43. Стандартни и онлайн билети на цена 15лв. има в мрежата на Eventim.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови