Очаква ни най-епичната битка в 'Игра на тронове', снимана 55 дни

ОFFNews 11 април 2018 в 16:39 10251 0

Сцена от Битката на копелетата - най-голямата бойна сцена, снимана в историята на телевизията

Очаква ни най-голямата и най-епична бойна сцена в "Игра на тронове". Стана ясно, че в сезон 8 на най-известния сериал в момента, ни очаква грандиозна битка, чието заснемане е отнело 55 дни. 

Това става ясно от картичка от продуцентите на сериала към всички, взели участие в заснемането на битката. В нея е написано, епизодът ще покаже "нещо, което не е правено да сега". 

"Това е за нощните дракони. За това, че издържа 55 поредни нощи. За това, че издържа на студа, снега, дъжда, калта, овчите изпражнения в Томе и ветровете на Магераморне. Когато десетки милиони души по света гледат епизода след година, те няма да знаят колко здраво си работил. Няма да се интересуват колко изморен си бил, нито колко е било трудно да си вършиш работата при минусови температури. Те просто ще разберат, че гледат нещо, което не е правено до сега. И това е заради теб. Благодарим ти", пише се в обръщението всички, взели участие в заснемането на битката.

Картичката бе публикувана в профила в Инстаграм на един от режисьорите на сезон 8 - Джонатън Куинлан. 

Сцена от "Битката на копелетата" в сезон 6

Текстът към поста на Куинлан гласи: „Това казва всичко. 55 последователни нощи. 11 седмици. Три локации. Никога няма да видите нещо подобно“. Малко по-късно публикацията му обаче бе изтрита. 

Последните новини около сериала определено подсказват, че ни очаква грандиозно шоу, което обаче ще видим чак през 2019 г. 

Миналия месец стана ясно, че в последния сезон на "Игра на тронове" много от героите на сагата ще намерят своята смърт - някои от тях ще са знаковите образи. Франческа Орси - един от вицепрезидентите на HBO, разказа част от чутото от нея по време на четене на сценария на последния сезон на сериала.

"Това беше един наистина вълнуващ момент в нашия живот и кариера", каза Орси по време на пресконференция в Израел.

Тя допълни, че след като са били прочетени и последните думи на сценария, всички присъстващи са аплодирали в продължение на 15 минути създателите на сериала по книгите на Дж. Р. Р. Мартин - Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews