Никола Анастасов се връща на сцената на Сатирата след операция

ОFFNews 22 март 2016 в 18:09 3338 1

Снимка Симон Варсано.

„Убийство в експреса”.

Големият актьор Никола Анастасов успешно се възстановява след претърпяната операция. Той не обича да се шуми около неговото здравословно състояние, но казва, че вече се чувства добре.

Макар че е слаб и изтощен от лежането, той е убеден, че в четвъртък, 17-ти април, ще е във форма, за да се качи на сцената в спектакъла „Убийство в експреса”.

Комедията ще се играе и на първи април – Денят на шегата. На доайена на Сатирата в спектакъла партнират Александра Сърчаджиева, Михаил Сървански , Ивайло Калоянчев и други.

Докато отсъстваше в продължение на един месец, във втория спектакъл с негово участие „Лека форма на тежка депресия” по Станислав Стратиев го заместваше друг от доайените на Сатирата – актьорът Вели Чаушев.

Навръх рождения си ден – 22-ри април, Никола Анастасов отново ще е на сцената рамо до рамо с колегите си Светослав Пеев, Веселин Цанев и част от нежната половина в трупата на Сатирата в лицето на Росица Александрова и Милена Аврамова в хитовото заглавие „Лека форма на тежка депресия”.

Идният месец обичаният от поколения българи актьор ще направи 84 години. 60 от тях Анастасов играе на любимата си сцената на Сатиричния театър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!