Нидерландската симфони метъл машина "Епика" ще свири на Midalidare Rock In The Wine Valley

OFFNews 07 март 2023 в 10:33 1584 0

Епика

Снимка Midalidare Rock In The Wine Valley

Епика

Още една емблематична банда се присъединява към програмата на предстоящия фестивал "Midalidare Rock In The Wine Valley".

Това са нидерландските симфони метъл фурии "Епика".

Създадена през 2002 г. под името "Sahara Dust", днес "Epica" е една от най-успешните нидерландски метъл групи. Тяхното участие е на 2 юли (неделя), когато хедлайнери са немските легенди "Helloween".

Фронтдамата Simone Simons започва кариерата си като певица, когато е едва на 17 години и до днес продължава да е основен вокал на "Epica". За тези 20 години с групата, тя има издадени осем студийни албума и множество успешни турнета по цял свят. Освен с музиката си Simone е известна и със своя личен блог в интернет. SmoonStyle е първият блог за красота, създаден от певица от метъл група и достигнал над 9 милиона посетители. За себе си Simone казва, че може да яде тонове шоколад и затова винаги има някакви бонбони в чантата си.

„С Epica продължаваме да допълваме групите на фестивала и да предлагаме на феновете стилово разнообразни банди. В следващите дни предстои да обявим и третия ни хедлайнер, който ще свири на 1 юли (събота)“, споделят от организаторите.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) 2023 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Деца до 12 години влизат без билет!

Цените на билетите на този етап са:
- 95 лева – еднодневен билет за 30 юни с хедлайнер Scorpions
- 95 лева – еднодневен билет за 1 юли с Blind Guardian и Lacuna Coil
- 95 лева – еднодневен билет за 2 юли с хедлайнер Helloween
- 150 лева – тридневен билет за целия фестивал

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley
https://midalidarerock.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови