Nana и C-Block се присъединяват към концерта на диджей Bobo у нас

Грандиозно парти с най-големите хитове на 90-те ще разтърси Арена Армеец през ноември

ОFFNews 09 май 2018 в 12:41 7782 0

Звездите на 90-те Nana и C-Block ще зарадват феновете и ще застанат на една сцена с легендарния диджей Bobo. Те се присъединяват към концерта на 10 ноември в София.

Шоуто е част от поредицата Hits only, която миналата година събра заедно Саманта Фокс, Сандра, Си Си Кеч.

Гано-германската звезда Nаna стартира като диджей още 16-годишен, но бързо открива истинската си страст. През 1995 година се включва в евроденс проекта Darkness като рапър и работи с Тони Котура, който по-късно продуцира имена като N Sync и Backstreet Boys.

Песента „Dreams“ се превръща в хит, но Nаna напуска формацията, за да търси своя собствен стил. По-късно издава хитът „Lonely“ – най-успешната евро-рап песен, която застава неотлъчно в класациите и придобива платинен статус. 

Успехът на C-Block също започва от Германия, когато двамата американци Anthony „Red Dogg“ Joseph и James „Mr. P“ White отбелязват бума на рап музиката в Европа.

1995-та е годината, в която започват да се занимават с музика, а само година по-късно издават и първия си успешен сингъл. Четвъртият – „So Strung Out“ от 1996 г. става тотален хит, следват „Time Is Tickin Away“, „Summertime“, „Brocken Wings“, „We Believe“, като това са само част от парчетата, които изстрелват и задържат формацията на върха във втората половина на 90-те.

Билети за шоуто са на цени от 45 до 70 лева и са в продажба в мрежата на Ивентим – бензиностанции OMV, билетен център НДК, касите на Български пощи и онлайн на Eventim.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови