Най-голямото шоу на Графа тръгва на лятно турне

OFFNews 26 февруари 2024 в 17:19 775 0

Графа на турне

Снимка Графа на турне

Графа на турне

Това лято Влади Ампов Графа ще направи национално турне в пет български града. Актуалното шоу на Графа, подготвяно близо година и представено за първи на Национален стадион "Васил Левски" миналата есен, ще зарадва феновете в България. Откриващият концерт е в Стара Загора на 28 юни (Летен театър), следват Русе – 18 юли (Летен театър, при Военен клуб), в Летните театри във Варна и Бургас Графа ще пее съответно на 28 и 30 юли, закриващото шоу е в Античен театър – Пловдив на 11 август.

Идеята за турнето идва след грандиозния успех на едно от най-големите български поп събития в историята ни – концертът на Графа на националния ни стадион през септември 2023. Графа сбъдна една мечта и превърна концерта в единствения сред толкова многобройна публика на български поп изпълнител. Екипът на Графа работят с енергия месеци наред, за да представят неповторима продукция, която включва уникални сценични мултимедийни решения, участие на най-добрите български музиканти, редица екологични инициативи, танцьори, перфектни звук и осветление. Отзвукът от събитието е мащабен, възхищението на посетителите личи от стотиците емоционални коментари в социалните мрежи, професионалните критици са дълбоко впечатлени от концерта. Публиката на първия природосъобразен концерт остави Националния стадион чист.

В момента екипите работят за адаптацията му спрямо сцените в различните градове, но гарантират, че всички елементи от него ще бъдат запазени. Генералната подкрепа на ПроКредит Банк и тази година ще реализира един от най-мащабните музикални проекти. Опазването на околната среда отново ще бъде приоритет и това ще превърне турнето в първото природосъобразно национално събитие. Билетите за турнето вече са в продажба в мрежата на Eventim.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки