Над 100 бири и музика на живо от 7 страни безплатно в Борисовата днес

OFFNews Последна промяна на 13 септември 2015 в 12:37 3504 0

Крафт бири от цял свят, танцувална музика, вкусна храна и независими изкуства ще обединят нова субкултура в Борисовата градина тази неделя.

Над 100 бири от цял свят ще могат да опитат любителите и ентусиастите на единствения по рода си фестивал на независимите артисти и производители на крафт бири rtm+beer 2015. Третото издание ще се проведе отново с вход свободен в и около Маймунарника в Борисовата градина в София.

Тази година фокусът на фестивала са Балканите и посетителите ще могат да опитат словенската крафт бира Pelicon, румънската Zaganu, хърватската Zmajska, гръцката Voreia, както и българските гордости „Ах“ и Glarus.

И тъй като бирата е по-вкусна с музика, посетителите ще се насладят на музикална програма от Балканите - сръбските майстори на танцувални бийтове DJ PHILLIE P и SPACEWALKER, радио гуруто от Черна гора MR.GOJU, фънки селектора от Radio NULA в Словения Woo D и румънците KOSTA и UFE, които обещават горещи афро и латино ритми.

От българска страна на rtm+beer традиционно ще чуем някои от най-интересните нови инди групи, като D A Y O Live Band и The Bedlam Club, българо-американската формация Two Cities, One World и The Wedding Party Band от САЩ. Селекторите, които ще ни забавляват през двете вечери на фестивала са добре познатите Ramsey Hercules, Sofia Beats и Funkusion, както и белгийският продуцент и DJ Madrugadao.

Храната на фестивала ще бъде вкусна, приготвена с качествени продукти и, разбира се – перфектно допълнение към бирата. Отговорници за нея са Smuggler's Diner, Chilli Hills Farm & Kitchen, Karavan Kitchen, Chichi's, Bulldog Cheese Steaks, Фабрика Дъга и Hranilika.

И тази година публиката ще се наслади на множество работилници, игри, образователни презентации и неповторимата атмосфера на един празник на всички, които имат страст към бирата и изкуството с характер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови