Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Музиканти загряват за неуморен Rock It маратон

Борислава Славова 03 октомври 2012 в 13:23 2548 0

Rock It Маратон 2012
Rock It Маратон 2012

За втора поредна година на 12-ти, 13-ти и 14-ти октомври ще се проведе поредното рок събитие в столичният клуб "Rock It".

Тридневният фестивал за българска авторска музика ще събере на една сцена утвърдени музиканти, набиращи скорост банди и нови таланти. Стиловото разнообразие е гарантирано– от лежерен блус до режещи главата жици.

В 12-ти октомври (петък) в клуба ще звучи само пънк и ска, на 13-ти октомври (събота) - блус, а на 14 -ти октомври (неделя) - алтернатив и рок.

В часовете между 17,00 до 22,00 часа в бар "Rock It" щафетата ще си подават групите МЛЪК, TORNADO, Милена, DELTA ROOSTERS, Васко Кръпката, SOUNDBLEED, SHEKY AND THE BLOODRAIN и много други.

Специалната изненада на събитието е участието на световноизвеснтната нестандартна софт рок група SEVI, която доби популярност у нас с парчето LImited Edition. Съвместно с бар "Rock It" бандата е организатор на събитието и подкрепя изцяло каузата за повече авторската музика на живо.

В промеждутъка от 18,00 до 19,00 часа музиката ще върви заедно с безплатна бира. В т.нар. Kamenitza Rock Hour всеки ще може да се почерпи с пивото.

Водещ на "Rock It" маратона ще бъде Пеци Станоев от „Пеци Пецито Бенд”, а лица на събитието ще са Васко Кръпката и Денис Ризов.
 
Музикалният фестивалът е замислен като своеобразен форум за обмяна на опит и идеи между музикантите, а целта му е да покаже, че българския рок е още жив.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews