Милица Гладнишка и "Михаил Йосифов секстет" хвърлят операта в джаза на 7 декември

OFFNews 24 ноември 2017 в 12:39 5085 0

Талантливата Милица Гладнишка, заедно с верните й партньори в “музикалните престъпления” - шестимата превъзходни музиканти от "Михаил Йосифов секстет", представя за втори път на сцената на клуб "Терминал 1" атрактивния концерт-спектакъл “Да хвърлим операта в джаза”.

Събитието ще се състои на 7 декември, четвъртък. Специален гост ще бъде неповторимият музикант, пианист и композитор Васил Спасов.

Ще имаме удоволствието да чуем оперни арии в джаз аранжименти и любими песни от анимационни филми.

Милица Гладнишка е българска актриса и джаз певица. Завършила е НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, курсове по джаз пеене в Лондон, и майсторски клас при проф. Милчо Левиев.
Тя е Кралицата на нощта. Тя е Кармен. Тя е Тоска. И Круела де Вил. Тя е Милица и винаги е гладна за нови сценични приключения.

Михаил Йосифов секстет е модерна джаз формация, създадена в края на 2009 година от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов – един от най-добрите съвременни български музиканти, който, заедно с още петима брилянтни музиканти, оформят днешния образ на джаза в България. Михаил Йосифов секстет поднася с любов, хумор и много добра енергия джаза в най-красивия му вид.

"Михаил Йосифов секстет" са: Михаил Йосифов – тромпет, Атанас Хаджиев – тенор сакс, Велислав Стоянов – тромбон, Васил Спасов – пиано, Борис Таслев – бас, Атанас Попов – барабани.

Билетите за концерта се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 15 лв. на предварителна продажба и 20 лв. на самата дата и на място в клуба. Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, интересът към този момент е силен, поради което се препоръчва се предварителното им закупуване.

За повече информация посетете страницата на събитието във Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!