Марк Найт: България за мен е като втори дом

Диджеят ще закрие фестивала "Solar Summer" с ексклузивен 6-часов сет

ОFFNews 14 септември 2017 в 17:14 4669 0

Честото завръщане на един от най-известните хаус диджеи Марк Найт в България не е случайно. Той идва всяка година по традиция заради любовта, която дава и получава от българската публиката. Миналата година той даде началото на фестивала "Solar Summer" със специален сет, а тази ще го закрие на 21 септември на Летище София.

Той е казвал неведнъж, че няма друго място на света, което да го кара да се чувства така, както в България. "За мен страната ви е като втори дом“, категоричен е Найт.

Летният парти сезон на клуб "Yalta" ще приключи със специалния 6-часов сет на артиста, част от концепцията му "All Knight Long".

С кариера, обхващаща повече от десетилетие, и солидна репутация по целия свят, номинираният за награда "Грами" диджей е безспорно един от най-уважаваните артисти в индустрията.

2016 г. бе поредната успешна година за създателя на "Toolroom Records" с издаването на албума „A Year In The Life”, който съдържа колекция от парчета от цялата му кариера, заедно с документален филм, заснет за период от една година.

През 2017 г. Найт се завърна към корените си и започна да създава отново ъндърграунд хаус за клубовете, който бе загърбил в последно време.

Диджиеят обяви 15 дати за екслузивното си турне "All Knight Long". Световното турне ще представи Марк Найт в някой от най-добрите клубове по света като "Womb" в Токио, "Output" в Ню Йорк и "Basing House" в Лондон. 

Повече информация за събитието може да намерите на Фейсбук страницата на клуба, както и на www.yaltaclub.com

Билети за "Solar Closing" може да намерите в OMV, The Mall, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg на цена от 30 лв. и 50 лв. (ВИП).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови