Лейди Гага идва в България 4 дни по-рано

Борислава Славова 09 август 2012 в 15:04 3879 1

Снимка:  ЕПА/БГНЕС
Снимка: ЕПА/БГНЕС

С четири дни по-рано от предвиденото пристига за концерта си в България Лейди Гага.  

Поп дивата ще кацне в България с частния си самолет в събота, 11 август, съобщават от Sofia Music Enterprises.

Дръзката певица признава, че концертът й унас е изключително специален за нея, тъй като точно от София започва Европейската част на турнето й.

Балетът на Лейди Гага ще бъде в България в петък, а репетициите й в събота следобед в една от най-добрите танцови школи в столицата.

Концертът на музикалната кралица ще се състои в зала Арена Армеец на 14 Август. Организаторите призовават всички, закупили билети, да се насочат значително по-рано към залата в деня на събитието.

Поради огромната продукция на шоуто, паркингът на залата ще бъде с намален капацитет, а използването му ще е ограничено.

По време на концерта мерките за сигурност ще бъдат засилени. Всички видео системи за наблюдение на Арена Армеец ще бъдат включени в действие, а екипи на ДОТИ и Полиция ще оглеждат залата и района около нея. На пропусквателните пунктове ще се извършват стриктни проверки.

Родители и придружителите на непълнолетни задължително трябва да предоставят на влизане в залата „Декларация за придружители на деца по време на масови мероприятия", която е достъпна на МВР - http://mvp-bg.com/en/documents1.html. Декларацията може да бъде попълнена и на място.

Билети за концерта на Лейди Гага все още могат да бъдат закупени на цени от 70 до 200лв. в касите на TicketPro в цялата страна и онлайн на ticketpro.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!