Легендите на пънка The Casualties идват в София

OFFNews 03 октомври 2016 в 15:34 6645 0

The Casualties.

На 12 ноември 2016 г. в парти център "4-и километър" в столицата ще чуем и видим гласа на улицата, пристигащ директно от Голямата ябълка, легендите на пънка – The Casualties.

Датата е ексклузивна за нашия регион и е част от западноевропейското турне на бандата. Американските стрийт/хардкор пънк легенди идват по покана на Thirteen Gigs & Events и Wrong Events. Ню Йоркската четворка ще огласи София с гневните си политически текстове и ще покаже, че духът на пънка е все още жив.

Билетите струват по 20 лв. и могат да бъдат закупени направо от "Wrong Bar" в София или онлайн, както и в цялата страна.

The Casualties са гласът на онеправданите, отритнатите и уморените от празни илюзии хора на тази планета. Тези улични бойци са все още гневни, политически настроени и поддържат живи душата и сърцето на пънка.

Това е предначертаната цел на групата, когато вокалистът Йорге Херера създава бандата заедно с втория вокалист Колин през 1990. Родени в Ню Йорк, те са вдъхновени от уличният пънк на The Exploited, Sex Pistols и Charged GBH.

С новия си албум, "Chaos Sound", The Casualties успешно възраждат стила и го издигат до нови висини с яката си визия и музика. В тези години на ограничения, корпоративно превземане на планетата и нарастващ гняв "Chaos Sound" е албум на бунта, предаден чрез енергични рифове, лаещи вокали и тежка доза рок.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови