Leаves’ Eyes и Atrocity със 150-минутно шоу в София

Последна промяна на 25 октомври 2013 в 13:57 2225 0

LEAVES' EYES Poster
LEAVES' EYES Poster

Броени дни остават до един от най-очакваните концерти за тази година - "SYMPHONIES OF THE NIGHT World Tour 2013" на LEAVES’ EYES.

Примата на норвежката Gothic сцена и едно от най-големите имена сред дамите в метъла Лив Кристин в компанията на собствената си банда LEAVES’ EYES заедно с една от най-значимите експериментални немски Death metal банди ATROCITY ще забият в столичния клуб Mixtape5 на 27 октомври. Това е първото самостоятелно гостуване на двете групи у нас и е единственото уникално шоу в региона с репертоар от над 150 минути, включващ най-доброто от двете групите до момента, в това число и песни от последните им албуми.

Групите ще останат няколко часа след това в зоната на клуба за да се срещнат и раздадат автографи на феновете посетили концерта, като при всяка възможност няма да откажат и снимка.

Бандите са били изключително взискателни в изискванията си към озвучаване, осветление и видео заснемането на мероприятието. Към сцената ще бъде изградена удобна съблекалня и гардеробна с костюми необходима за гладкото протичане на шоуто.

“Екстрите” и менюто, включващо различни видове плодове, сандвичи, пици и топли ястия изобилства от кафе, чай, различни видове млечни продукти, сокове, минерална вода и енергийни напитки. Алкохол единствено се среща в състава на бирата пожелана от групите!

Вратите на клуба ще отворят в 19.30 часа, като първи на сцената в 20.00 часа ще се качат родната гордост WARTIME. В 21.00 часа Gothic/Death metal легендите ATROCITY ще стартират първата си изява на софийска сцена, а точно в 22.15 часа LIV KRISTIN и компания ще „взривят” феновете.

700 билета бяха пуснати за продажба в мрежата на EVENTIM в цялата страна. До края на месец август билетите бяха на специална промо цена от 35 лева, а от 1 септември пропуските се продават на цена от 40 лева. Последните 300 билета са на цена от 50 лв.

Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

ПОвече за пропускателния режим можете да видите ТУК

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови