Lacuna Coil издават книга

OFFNews 14 август 2017 в 13:35 3378 0

Lacuna Coil работят усилено по издаването на първата си книга наречена“Nothing Stands In Our Way”, която ще бъде издадена в началото на 2018 година. По този повод фронт дамата и вокалист на групата Кристина Скабия (Cristina Scabbia) сподели: “Толкова съм развълнувана да споделя какво се случи през последните 20 години от живота ми. Това бе невероятно пътуване и толкова много неща се случиха, че почти е невъзможно да си припомня всичко! Всички Вие знаете много неща за нас, но въпреки това има още много неща за разказване и показване, сега е времето да го направим. Пространствата зад сцената и дневните ни стаи ще се разтворят за всички вас... Добре дошли, койлери(coilers), влезте и се настанете удобно... Имало едно време...“

В следващите дни Lacuna Coil ще се присъединят към Северно Американското турне на Epica, а през септември стартира едномесечно турне в Съединените Щати. На концертите си групата представя последния си албум “Delirium“. Свеж, мрачен и изключително мощен са само някои от най-добрите начини точно описващи "Delirium", албумът, който обхваща силата и тежкия подход на траш метъла(thrash metal) от 90-те години, съчетан с готически елементи в модерен стил.

Концертът на Lacuna Coil  у нас ще се състои на 17 ноември, а специални гости ще бъдат бившите членове на ELUVEITIE швейцарците Cellar Darling. Билетите за шоуто се продават в мрежата на Eventim и в цялата страна.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови