Концертът на While She Sleeps става достъпен за всички възрасти

ОFFNews 02 ноември 2016 в 16:49 4982 0

Една от най-ударните и зашеметяващи метълкор формации през последните няколко години - While She Sleeps, идват в София за концерт на 7 ноември в голямата зала на столичния клуб "Mixtape 5" по покана на „Грешния Организатор”.

Подгряващи ще са британските им колеги – Blood Youth. Поради многото запитвания на феновете и това, че концертът се пада в понеделник организаторите от “Wrong Fest” променят часа на събитието за 20:00, като концертът ще приключи точно в 22:00.

Остават 5 дни до първото им гостуване в България. Билетите за концерта струват 20 лв. и могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bg. От тях е останала ограничената бройка от 300 билета.

While She Sleeps са английска метълкор група създадена през 2006 г. в Шефилд. Музиката им е повлияна от групи като Thrice, Slipknot, Foo Fighters, Underoath, Refused, Comeback Kid,Gallows and Alexisonfire. Звукът на групата се отличава с ниско настроени китари, силни бас тонове, крещящи вокали и бърз ритъм на барабаните, понякога допълнени с мелодични китари и интерлюдии на пиано.

Запитан за развитието между техния дебютен мини-албум и "This Is The Six", китаристът Уелш твърди, че те не са променили драстично звученето си - "супер тежко, но освен това и твърде мелодично".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови