Комедията 'Книга За Възрастни' вече е по кината

OFFNews 01 юни 2018 в 15:19 5022 0

Ново предложение за порасналата публика тръгва по родните киносалони от днес. Филмът, който се разпространява благодарение на Лента, част от Нова Броудкастинг Груп, събира на едно място Джейн Фонда, Кандис Бъргън, Даян Кийтън и Мери Стийнбърджън, а Анди Гарсия, Крейг Нелсън и Дан Джонсън са мъжките им половинки.

“Книга за възрастни” ни пренася в ежедневието на четири страхотни приятелки, които разнообразяват срещите си с читателски клуб. Всеки месец една от тях предлага нова книга, с която да поддържат умовете си в добра форма и Вивиан (Джейн Фонда) им връчва първата част от поредицата “50 Нюанса Сиво”, което подклажда най-разнообразни емоции в групата.

Всички те са успешни в своята професия, но не толкова в любовта. Героините на Бъргън, Фонда, Кийтън и Стийнбърджън са съответно разведена, неомъжена, вдовица и нещастно омъжена. Книгата повлиява различно на всяка от тях, но вдъхва така необходимата им свежест и забавление, което води до серия от забавни ситуации. Срещите със стари познати се превръщат в ново вълнуващо изживяване, а семейният живот най-сетне намира как да бъде разнообразен.

Макар филмът да е комедия и да носи искрен смях през цялото време, в него са засегнати и далеч по-сериозни теми, касаещи поколението над 50 години, като загубата на близки, пенсионирането, порасналите деца, но и срещите с нови хора. В крайна сметка става ясно, че насладата от живота и забавлението с непознати не се влияят от възрастта, а са въпрос на избор.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !