Каварна Рок 2016 ще бъде след Джулая

OFFNews 30 юни 2015 в 12:14 7892 0

Следващото издание на Каварна Рок през 2016 г. ще бъде след Джулай морнинг. Новината бе съобщена още на неделния концерт в морския град преди излизането на сцената на Twisted Sister от водещия Звезди Керемидчиев.

Билетите за концертите през 2016-та са вече в продажба. Първите 1000 пропуска са на цена от 70 лева. След обявяването на първите групи цената им ще се увеличи.

На Каварна Рок тази година през градския стадион минаха над 12 000 души, за да чуят Twisted sister, Within Temptation, Hammerfall, Unisonic, Kamelot и останалите банди.

Една от големите възможности, които фестът предостави, беше срещата с Майкъл Киске – настоящ вокалист на Unisonic, който направи своето първо изпълнение в България на по време на Kavarna Rock.

„Това е една от много много хубавите вечери, каквито не сме имали от много време насам. За такъв купон сме тук заедно с Twisted Sister, Candlemass и UFO!“, изрази възторга си вокалистът на Hammerfall Юаким Канс.  Една от групите със сериозна история зад гърба си - UFO предизвика хиляди усмивки с големите хитове, които нареждат британската рок банда в класациите на всички времена. Candlemass, Delain и Kamelot успяха да заредят с настроение хилядите почитатели на рок и метъл музиката, превръщайки всяко парче в минути от музикалната история на Kavarna Rock.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови