Ексклузивно България призна краткото име Северна Македония, Скопие се отказа от териториални претенции

Какво ще стане, ако някой друг живее перфектния ви живот?

Премиерата на драмата „КрисТина“ на международната стрийминг платформа START бе на 2 декември

OFFNews Последна промяна на 06 декември 2021 в 16:18 1309 0

На 6 декември, българските зрители могат да се впуснат във вълнуващо филмово приключение с оригиналния сериал „КрисТина“. Премиерата на трилъра у нас съвпада с международната му премиера на START - най-бързо развиващата се платформа сред руските стрийминг услуги (по данни на независимите аналитични агенции Telecom Daily и TMT Consulting).

Драматичният сериал е с български субтитри и включва 8 епизода, по 26 минути всеки. Първите два ще бъдат излъчени наведнъж, като първият епизод е достъпен безплатно. След това поредицата ще излиза всеки четвъртък, като ще бъде достъпен едновременно и на сръбски, английски и хърватски.

Крис е нерешително младо момиче, със скучен живот, което един ден среща своя двойник - съвършената своя версия Тина, чийто живот се е развил съвсем различно. Кое от момичетата е истинската Кристина?

„Основната загадка в поредицата „КрисТина“ е как героинята се озовава в паралелна реалност, алтернативен „свят зад огледалото“. Заедно със зрителя Крис ще трябва да разгадае тайната на този свят и причината, поради която попада там. Проектът е пример за творческа дифузия - резултат от пресичането на идеи. В „КрисТина“ една успешна концепция намира изтънчено кинематографично въплъщение“, казва режисьорът Владимир Ракша.

Актрисата Юлия Клинина изпълнява и двете главни роли с помощта на 9 дубльори заради многото сложни сцени.

Оригиналното премиум съдържание на START, включващо широк спектър от филми, сериали, документални филми и семейни програми, разбива представите за стрийминг платформи и успешно се конкурира с утвърдени платформи като Netflix. Стрийминг услугата е достъпна на български език, с цена на абонамента от 4,99 евро, без допълнителни такси и реклами, както и 7-дневен безплатен тестов период.

Трейлъра на филма можете да видите тук. Първият епизод е достъпен безплатно на този линк.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови