Йорданка Христова представя ''Обич разпиляна'' на 14 декември в зала “Тържествена” на Военна академия

С музикалния спектакъл певицата прави романтична изповед за своя живот

OFFNews 07 декември 2021 в 08:58 2141 0

Една от най-обичаните родни изпълнителки, любима на поколения българи – Йорданка Христова, ще представи своя концерт-спектакъл “Обич разпиляна”, на 14 декември, oт 20 ч. в зала “Тържествена” – залата на Военна академия в София.

Примата ще изпълни едни от най-големите хитове в репертоара си, събрани в един красив и вълнуващ, музикален спектакъл. Малко преди Коледа, Йорданка Христова ще подари на феновете си нейната обич и обещава да ги зареди с чудесно, празнично настроение. В концерта ще прозвучат неостаряващи нейни песни като: "Ще продължавам да пея", "Делфините", "Песен моя, обич моя", "Тъмно червена роза", "Гергьовден", "Лиляно, моме" и още много други.

Спектакълът е под режисурата на Тодор Мадолев и по сценарий на Юлия Манукян. Концертът се реализиран под диригентството на Левон Манукян и с участието на Симфониета - Разград и балет.

Билети за спектакъла “Обич разпиляна”, на 14 декември, можете да намерите в системата на Ticketportal.bg и на място, на входа преди концерта. Зала “Тържествена” се намира в сградата на Военна академия – на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” 82 (вход откъм булеварда). Цената на билетите е от 25 до 40 лв., според мястото в залата.

Влизането в залата ще става със зелен сертификат или с отрицателен пи-си-ар или антигенен тест.

Можете да следите за новини около спектакъла в страницата на Тикетпортал във фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови