Jeremy? с кавър на 'You're the voice' на Джон Фармън от 1986 г. (видео)

ОFFNews 15 декември 2017 в 17:14 6724 0

Първият сингъл от предстоящия албум на Jeremy? е вече факт.

Проектът е кавър на изключително популярната песен от 1986 г. "You're the Voice", оригинално в изпълнение на Джон Фармън. Същата година тя оглавява класациите в Австралия, Германия, Швеция и е в топ 10 в редица държави, като Великобритания, Швейцария, Австрия, Ирландия. 

Аудиото е смесено в Ирландия от Янко Генов, отговорен за качествения саунд и в дебютния албум на Jeremy?, а видеото е дело на екипа на Clamer Production Studio, с режисьор Георги Манов, с който бандата работи по предходните си четири клипа. Записът вече е на разположение онлайн – в iTunes и Spotify.

"Искахме песен, с която много хора бързо да ни възприемат. Както навън, така и в България. Страшно харесваме "You’re the Voice" от гледна точка на композиция, музика и текст. Намираме, че отива на групата и на това, което правим, и начина, по който звучим. Практиката е често срещана, а фактът, че една песен може да бъде преиздавана много пъти, включително 30 години по-късно, е признак на истинския хит", споделят момчетата от Jeremy?.

Сингълът "You're the Voice" ще бъде представен официално с концерт на 16 декември, тази събота, в клуб "Терминал 1". 

Вратите на клуба отварят в 21:00 ч., а концертът стартира в 22:00 ч.

Голяма част от билетите са вече разпродадени, но все още има налични в мрежата на Eventim.bg - каси: щандовете на EVENTIM на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови