Jеremy? представят нов албум във Военния клуб на 13 април

ОFFNews 29 март 2018 в 16:21 1754 0

Jеremy? са готови със следващата порция храна за душата, която представят като концептуално продължение на първия им албум.

Подчертават стилистичната връзка между двете произведения, като оставят същото заглавие и отново избират картина на Кольо Карамфилов, която изобразява почти същия крилат герой от предната, но вече с едно стъпало по-високо и поглед нагоре.

Официалната промоция на Jеremy? (II) ще бъде на 13 април на красивата сцена с червени завеси на “Военен клуб”, София, където групата ще изпълни всички свои авторски песни - като един цялостен спектакъл със светлини, ефекти и смислова последователност между песните. Новите авторски песни са общо 5, като в албумът ще бъде включен официалният кавър на You’re the Voice, който представлява и първият видеосингъл от албума, представен официално в края на миналата година. Малко преди концерта от групата обещават излизането на втори видеосингъл - към песента “Go or Fall”, отново реализиран с Clamer Studio.

Билети за концерта на 13 април се предлагат в мрежата на Eventim.bg. Броят им е силно ограничен, поради което организаторите препоръчват навременно закупуване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews