Ищар ще пее на фестивала South West в Благоевград на 25 юни

OFFNews 03 юни 2022 в 07:53 2640 0

Ищар се завръща в България, за да стъпи за пръв път на музикалната сцена в парк „Македония“, Благоевград и да събере почитателите си на 25-и и 26 юни на новия South West Festival.

Ети Зах, известна под творческия псевдоним Ищар, е родена в Кирят Ата, Израел и има египетско и мароканско потекло. Нейната певческа кариера започва на 15-годишна възраст, но не след дълго претърпява прекъсване поради службата на изпълнителката в израелската армия, където е сред първите жени авиационни механици.

Вътрешния порив на Ищар да намери своето поле за изява я отвежда в Париж, където постига пълен разцвет в личен и кариерен план. Израелската певица се превръща в сензация на световната музикална сцена с незабравимите парчета “Horchat hai caliptus” и “Last Kiss” от нейния дебютен солов албум “Isthar: The Voice of Alabina“.

South West Festival стартира на 25 юни от 17:30 часа с участието на Керана и космонавтите, Любо Киров и Мария Илиева, като хедлайнер в първата вечер ще бъде Ищар.

На 26 юни списъкът с изпълнители продължава с автентичната трип хоп формация Mind Trips с вокалист Алекс Раева, българските групи „Оратница“, “Балканджи“ и световнопризнатият талант от Балканите – Горан Брегович.

South West Festival на 25 и 26 юни от 17:30 часа в парк „Македония“, Благоевград. Музикалният фестивал се организира от община Благоевград съвместно с Bulgarian Live Music.

Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, зала Яворов в Благоевград, Технополис, Български пощи. Цените на билетите са: регулярен еднодневен 55 лева, регулярен двудневен 85 лева, Golden circle еднодневен 70 лева, Golden circle двудневен 110 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови