Helloween, Europe и Sabaton идват на Kavarna Rock 2014

OFFNews 28 февруари 2014 в 11:30 8456 0

Helloween, Europe, Sabaton, Gotthard и други световни банди ще бъдат тазгодишните участници в морския фестивал Каварна Рок 2014. 

Europe ще са хедлайнер в събота, 28 юни. Бандата остава любима на многобройните българските фенове. Шведските рокаджии, познати не само с колосалните си хитове, но и с факта, че остават в крачка със съвременното звучене, ще посетят България след турнето си във Великобритания заедно с Foreigner през пролетта.

По желание на феновете Helloween (които бяха част от първото издание на фестивала) ще се завърнат в Каварна като хедлайнер в неделя, 29 юни. Участието във фестивали от ранга на Wacken, Bang your head, Masters of Rock, заедно с предварително изкупените билети за концерти по целия свят, гарантират почетно място на Helloween в историята на метъл музиката.

Sabaton също са потвърдили участие, както и легендарната рок пауър банда Krokus. Двете групи, които ще се появят малко преди хедлайнерите, обещават да заредят хилядите почитатели до краен предел малко преди финала.

Мелодичните швейцарци Gotthard, класическата хеви рок банда Pretty Maids, легендарният бивш китарист на Scorpions – Jon Uli Roth и основателят на Masterplan – Jorn Lande с едноименната норвежка група Jorn, гарантират невероятна програма за тазгодишния фестивал.

Цените на билетите са както следва:

От 28 февруари – 09 март - след обявяване на групите - 70 лв.

От 10 март – 22 юни - регулярни билети - 80 лв.

От 23 юни – 29 юни - в седмицата на фестивала - 90 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови