Група ЕКС: Ерол Ибрахимов, Кольо Гилъна и Светльо Витков с първи самостоятелен концерт

OFFNews 29 април 2019 в 12:42 7723 1

Трите фалцета на българската пънк и рок сцена - Ерол Ибрахимов (Уикеда), Светльо Витков (екс-фронтмен на Хиподил) и Кольо Гилъна (екс-фронтмен на Контрол) се впускат в ново музикално, колосално-драматично и уникално приключение, озаглавено кратко и ясно – ЕКС.

Името на групата е съставено от първите букви на имената на тримата герои, а първият им (и единствен засега, а и за пролетта) концерт ще бъде на 10 май (петък) в City Stage. Той е с начален час 22:00 ч. (врати: 20:00 ч.) и ще бъде с подобаваща продължителност и настроение.

Тримата оригинални вокалисти ще изпълнят заедно най-най-най-яките хитове на ЕКС бандите си като "Обичам", "Бий хлапето", "Let me да те лов ю", "Боби", "Леле Како", "Скакауец", "Най-щастливият ден", "Бате Гойко", "Мариана" и какво ли още не.

И докато тримата баритони си пеят и дивеят, ще им акомпанират добре познатите на феновете музиканти от "Svetlio & The Legends", участвали в култовите формации "Хиподил" и "Холера". Важно е да отбележим, че всички тези вокалисти и артисти, които ще видим на куп на 10 май, са дали сериозен тласък и имат важна роля във формирането на ъндърграунд сцената в България.

Новата ЕКС формация има блестящата идея да бъде с ЕКС-клузивни участия (около 2 пъти в година), на които хората да се ЕКС-кефят максимално. Още преди първия си официален концерт на 10 май бандата вече може да се похвали с предстоящо есенно турне в Европа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Елена, която върна наградата