Gorgon City за пръв път в България на 2 юли

OFFNews 04 март 2016 в 10:00 3399 0

Gorgon City.

Датата е 2 юли, мястото е прекрасният парк на Летище София, поводът е чисто новият фестивал ХипиЛандия, който обещава да бъде международен фестивал на щастливите и слънчеви хора, обичащи новата музика и култура. Популярното британско дуо Gorgon City са първите поканени артисти за старта на новия музикален фест.

Хедлайнерите ще превземат българската публика от главната сцена с топ хитовете си: „Imagination”, “Ready for Your Love”, “Saving My Life” и много други.

Дебютното издание на ХипиЛандия ще се състои в рамките на 12 часа с много разнообразна музика. Главната сцена ще е разположена под звездите до живописното езеро в парка с естествен декор от излитащи и кацащи самолети. Gorgon City са първите обявени имена от програмата на ХипиЛандия, а билетите „Ранно Пиле“ са вече в продажба.

Стандартни билети може да намерите в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна - бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, магазини “На Тъмно”, Билетен център на НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец” и др.

Gorgon City е рожбата на сливането на соло проектите на британците Кай Гибън и Мат Робсон-Скот, които през 2012 решават да дадат ново име на съвместната си дейност и без да подозират я превръщат в един от най-успешните световни музикални дела за последното десетилетие. Поотделно обсебени от качествения звук и джънгъл/ дръм енд бейс културата, заедно създавайки един от най-забележителните електронни актове на световната сцена – артистите без съмнение пишат нови правила в поп-хаус съвременното звучене.

Само за първите 12 месеца британците създават супер-успешни колаборации със звезди като: Katy B, MNEK (популярния “Ready For Your Love”), Jennifer Hudson, Yasmin, Emeli Sande, Kiesza и Jimmy Napes. Това, разбира се, не остава „безнаказано“ – последват над 100 милиона гледания в YouTube, световни турнета от Ибиза до Токио, хедлайн участия на най-престижните музикални фестивали и любовта на международната публика.

Gorgon City продават над 1 милион копия от дебютния си албум "Sirens" от 2014 година, а само година по-късно се появява и мега-хитът „IMAGINATION”.

В момента Кай и Мат работят по втория си самостоятелен албум и междувременно не спират да обикалят из целия свят с уникалните си живи участия и диджей сетове.

Предстои обявяването на другите артисти, които ще вземат участие в новото музикално приключение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови