Гилдията на актьорите раздава наградите си, сред номинираните е и Мария Бакалова

OFFNews 04 април 2021 в 11:44 4426 0

Снимка Официална страница на Мария Бакалова в Instagram

Гилдията на актьорите ще раздаде годишните си награди, сред претендентите за които е българката Мария Бакалова, съобщават Асошиейтед прес и "Варайъти", цитирани от БТА. 

Церемонията за наградите на Гилдията на актьорите трябваше да се състои на 14 март, но беше пренасрочена за 4 април, за да не съвпадне с шоуто за водещите музикални отличия "Грами. 

Мария Бакалова е с номинация за най-добра актриса в поддържаща роля за изпълнението си в "Борат 2". Останалите претендентки за наградата са Глен Клоуз за "Елегия Хилбили", Оливия Колман за "Бащата", Юн Ю-джун за "Минари" и Хелена Ценгел за "Новини от света".

Призът за най-добра актриса ще си оспорват Ейми Адамс за "Елегия Хилбили", Вайола Дейвис за "Ма Рейни: Майката на блуса", Ванеса Кърби за "Да намериш отново себе си", Франсис Макдорманд за "Земя на номади" и Кери Мълиган за "Момиче с потенциал".

Носителят на отличието за най-добър актьор ще бъде избран измежду Риз Ахмед за "Без звуци в живота", Чадуик Боузман за "Ма Рейни: Майката на блуса", Антъни Хопкинс за "Бащата", Гари Олдман за "Манк" и Стивън Юн за "Минари".

Наградите на актьорската гилдия се смятат за солиден индикатор за успех на "Оскар"-ите, тъй като нейните членове са най-голямата група в Академията за кинематографично изкуство и наука. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!