Ексклузивно Загиналото бебе в прегръдките на майка си в Одеса е българче

Фондацията със специален летен концерт в София на 13 юли

Новият им проект ''Големите БГ рок гласове'' завладява парка на Военна академия

OFFNews 25 май 2021 в 16:55 2457 0

Супергрупата ,,Фондацията" се готви за специален концерт в София на 13 юли 2021 г. от 20:30 часа в парка на “Военна академия”. Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще представят за първи път пред софиянци новия си проект ,,Фондацията представя “Големите БГ рок гласове"”. Специални гости в него ще са вокалистите на “Ахат” - Звездомир Керемидчиев, на Б.Т.РАтанас Пенев и Славин Славчев.

На 13 юли, под звездите, в уютния парк на “Военна академия” в София на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” 82, феновете на качествената българска музика ще се насладят на живо на песни, като "Черната овца", "Няма връщане назад", "Вкусът на времето", “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и много други емблематични и любими български рок парчета, които не остаряват и са актуални и днес.
Концертът на “Фондацията” в София е част от лятното турне с новия им формат, което започва от Варна на 8 юни от 20:00 ч. в Летен театър Варна.
Емблематичните лица от “Фондацията” споделят, че нямат търпение да се срещнат на живо с феновете си и да си доставят взаимно неповторими емоции и настроение.

БИЛЕТИТЕ за концерта на “Фондацията” на 8 юни във Варна и на 13 юли в София вече са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg. Цената им е от 25 до 45 лв., според мястото. Те могат да се закупят още от Билетен център НДК, билетна каса на зала “Арена Армеец”, бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore, касата на Летен театър Варна и ДКС.
При провеждане на събитията ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови