Fish и Anathema в Пловдив през септември

Владимир Йончев 17 септември 2012 в 13:48 2343 1

Fish & Anathema
Fish & Anathema

Следващата седмица шотландският прогресив рок певец Fish заедно със своята група ще открие форума Sounds of the Ages 2012 в Пловдив.

На 21 септември в пловдивския античен театър легендарният вокалист ще радва публиката близо час и половина. Освен най-добрите парчета от историята на британската рок-група Мерилиън, Fish ще изпълни и някои от най-красивите си песни в съпровод на симфоничен оркестър. По този повод певецът и групата му пристигат в България два дни преди шоуто и започват усилени репетиции с Пловдивската филхармония под диригентството на Левон Манукян.

Във втората вечер на музикалния форум (22 септември) музикантите от английската рок група Anathema ще изнесат неповторимо 90-минутно шоу със светлинни и звукови ефекти, придружавани от Оркестъра на пловдивската филхармония. Вече с нов студиен албум бандата неминуемо ще създаде магическа атмосфера и ще направи незабравим концерт, подобен на този в софийската зала "България" през 2010 г.

Цените на билетите са 28 лв. на човек за един от дните и 50 лв. - за двата дни. В деня на концерта билетът ще струва 35 лв. без възможност за закупуване на двудневен такъв.

В продажба ще има и ограничена категория golden circle (най-добрите места) по 45 лв.за ден плюс 45 лв. за двата дни или 80 (двудневен билет). Децата до 7 години ще могат да гледат концертите безплатно.

Културният форум Sounds of the Ages се провежда за втора поредна година и набира скорост. Той бързо прерасна в двудневно събитие, след като миналата есен българските фенове разграбиха седмици по-рано билетите за спектакъла на Таря Турунен и барабаниста Майк Терана.

Очаква се за музикалния форум да има наплив от туристи в града.

Местата, с които разполага Античният театър в Пловдив, са около 2800.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!