Етно звездата Ищар се завръща в София с нов албум и концерт

ОFFNews 14 юли 2016 в 15:52 5629 0

България ще бъде една от първите страни в Европа, които ще чуят на живо най-новия албум на световноизвестната етно изпълнителка Ищар. На 18 октомври тя ще излезе на сцената в Зала 1 на НДК заедно с бенда си, за да изпее голяма част от чисто новите си композиции, както и най-популярните си парчета.

Билетите за събитието, организирано от "АРТ БГ", са в продажба в мрежата на "Eventim" на цени между 40 и 80 лв. Най-големите фенове ще могат да се възползват от 10 лв. отстъпка за първите 300 бройки. При закупуване на електронен билет отскоро актуална е и опцията за бързо и лесно чекиране на входа на залата през мобилно устройство като алтернатива на разпечатване на билета. Подробности на www.artbg.org.

От 24 юни на пазара е новият ѝ албум - "Baila". Той съдържа 12 парчета, между които е и хитът "A Paris". В традициите на ориенталския и джипси поп парчето моментално завладява съзнанието и подканя за танци със своя заразяващ ритъм и лятно настроение.

Изпълняваща музика на арабски, израелски, френски, испански, английски и български, Ищар има продадени няколко милиона албума и множество световни хитове, между които “Last Kiss”, "Habibi (Sawah)", “C’est La Vie” – постижения, с които без съмнение заслужава титлата „Кралица на етно музиката“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews