Екранизират три разказа на Джордж Р. Р. Мартин

Ивайло Анев 04 февруари 2015 в 17:31 2448 3

Джордж Р. Р. Мартин

Три разказа на автора на епичната фентъзи поредица "Песен за огън и лед" Джордж Р. Р. Мартин ще бъдат екранизизирани.

Историята, която ще види кинослава, не е адаптация на поредицата „Песен за огън и лед“, завладяла ефира на HBO. Тя ще бъде базирана на три разказа на американеца и ще се нарича „В загубените земи”. 

Първата история разказва за кралицата на планински град, която моли вещицата Сивата Алис (Мила Йовович) да я изпрати в Изгубените земи, за да намери начин да се превърне във върколак. Естествено, тя не разбира колко голяма ще е цената, която ще трябва да плати за своето желание.

Втората сюжетна линия е изградена около момичето-войн Шара, която трябва да убие змея, който пази вратите на седемте светове и да спаси своя любим. По пътя си Шара среща мистериозен лорд, който я очарова, но се оказва, че не е този, за който се представя.

Заключителната история ще има футуристичен характер. В нея младо момиче-варварка се влюбва в самотен магьосник на космически кораб. Той й показва красотата и любовта, която в крайна сметка се оказва мрежа от лъжи и измами.

Снимките на „В загубените земи" ще започнат в края на годината в Германия. Режисьор на проекта е Константин Вернер (Кралицата на езичниците).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!