Една от песните в дебютния албум на певицата Виктория ще бъде българската песен в тазгодишната Евровизия

Певицата представя първата песен от албумът ''a little dramatic'' на 14 февруари

OFFNews 12 февруари 2021 в 13:49 3052 0

Певицата Виктория, която трябваше да представи България на конкурса Евровизия 2020 в Ротердам, обяви, че предстои излизането на новия ѝ албум “a little dramatic”.

Една от песните в този албум ще бъде българската песен на отложения поради пандемията от COVID-19 конкурс миналата година.

Първата премиера ще бъде на песента “Imaginary Friend” на 14-и февруари от 20:00 часа, а в следващите четири дни ще бъдат публикувани и лирик клиповете към “Dive Into Unknown”, “Phantom Pain”, “The Funeral Song” и “Growing Up Is Getting Old”.

Премиерите на песните от предстоящия албум на Виктория ще бъдат в пет последователни дни на www.eurovision.icard.com, както и в нейния официален YouTube канал.

Песните от първия албум на Виктория са написани по време на международните творчески лагери за Евровизия в Бургас, Приморско, Виена и Лондон, като тя е участвала в написването на всяка една от песните в “a little dramatic”.

Продуцент на проекта е Лигна Груп и Геновева Христова.

През 2020 Виктория представи песента "Tears Getting Sober", която беше изключително високо оценена във фен класация от цяла Европа, но поради отлагането на конкурса в Ротердам песента не можа да премери силите си с останалите европейски песни, класирани за финала в Ротердам.

“Остават по-малко от три дни до представянето на първата песен от албума ми. Радвам се, че най-накрая успях да осъществя една от най-големите си мечти. Благодаря на Българска национална телевизия и Лигна Груп за възможността да представя България в Ротердам. Благодарна съм за отдадената работа на страхотния ми екип. Поставихме си амбициозна задача, защото ще издадем не една, а цели пет нови песни, затова се надявам хората да оценят положително всичко, в което вложихме много труд",  заяви младата певица, чийто дебютен албум ще чуем съвсем скоро.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България мога да гледат шоуто пряко по БНТ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков