Eдна от най-големите техно звезди - Марко Карола, идва за мащабно шоу на НГ

ОFFNews 21 декември 2017 в 12:50 4555 0

От клуб "Ялта" сътвориха малко чудо с първото издание на фестивала InterSOLAR през 2017 година. Все още се срещат коментари из социалните мрежи, които се учудват, че артисти като Richie Hawtin, Martinez Brothers и Tale Of Us са се събрали именно в София, а не в Берлин, Мадрид или Ню Йорк – най-популярните дестинации за такъв тип събития. 

Дали обаче е възможно този успех да се повтори? Според клуба отговорът е категорично "да". Огромният опит на "Ялта" в организирането на събития от най-висока класа превърна партитата на "Solar" в една от емблемите на България пред световната музикална сцена. Сега организаторите са поканили едно от най-големите имена на техното - Марко Карола за няколкочасов сет, който да даде старта на 2018 г. Той ще се качи на голямата сцена в зала "Арена Армеец" на 31 декември.

Всеизвестен факт е, че Marco Carola трудно приема да е част от лайнъп или да дели пулта с друг, защото той разбира по различен начин думата парти. Пуска дълго и се забавлява заедно с публиката. За това и новогодишната вечер в София ще бъде само негова. Till the end.

Партито ще открие един от лидерите на родната сцена и създателят на Takeover - Liubo Ursiny. Също така ще бъде специално обособена външна сцена, която да даде старт на вечерта с парти на открито, шампанско и много фойерверки за всички, които искат да посрещнат първите минути на 2018 година с InterSOLAR.

Програма за вечерта:

00.00 - фойерверки, шампанско и музика на открито
00.15 - откриващ сет от Liubo Ursiny
02:00 - Малко Карола ... до неизвестния край на нащта

Стандартните билети за вечерта са с цена 60 лева, а в продажба са и лимитирана серия специални билети на цена 200 лева, даващи достъп до сцената в компанията на Малко Карола. 

Повече подробности за програмата на клуба може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови