Джими Кар с фотосесия и автографи за феновете си в София

ОFFNews 28 март 2016 в 20:20 3423 0

Тази неделя, на 3 април, в Зала 1 на НДК ще гостува най-известният британски комик Джими Кар, заедно с новото си шоу "Funny Business". 

Той идва по покана на сайта за стенд ъп комедия Comedy.bg, като пак по молба на организаторите звездата ще остане след представлението си, за да се снима с всеки желаещ и да му даде автограф.

Билети за представлението може да намерите тук, а единственото интервю на Кар за българска медия може да прочетете тук.

Джими Кар е важна фигура на международната стенд ъп комедийна сцена. Преди да изгради кариера като комедиант и телевизионен водещ, Джими има диплома от университета "Кембридж" със степен по политически науки.

Започва комедийната си кариера през 2000 г., през 2003 г., след редица разпродадени програми на фестивала в Единбург, следват множество хвалебствени ревюта по негов адрес. Така името на изпълнителя се превръща в синоним на комедия и се запазва така и до ден днешен.

Типичните за Джими Кар черен хумор и one liner jokes, както и непризнаването на табута, го налагат като една от основните фигури в стенд ъп комедията не само в Европа, но и в цял свят.

Джими е чест гост на TV предавания като "Late Night" с Конан О'Брайън, "The Tonight Show" с Джей Лено, както и "Comedy Central Specials". Във Великобритания името му е свързано с множество успешни телевизионни формати, в които е не само чест гост, но и водещ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови