Dust In Mind ще подгряват Pain в София

OFFNews 24 март 2017 в 13:27 3101 0

След по-малко от месец ще се състои дългоочакваният концерт на PAIN у нас. Заедно с тях ще видим и младата френска банда DUST IN MIND, която ще направи и дебют на българска сцена.

Създадени през 2013 година Dust In Mind са петчленна банда с дамски вокал от Страсбург. Групата бе финалист на W:O:A Metal battle France и е турирала с Machine Head, Evergrey и Samael.

Имат зад гърба си един, но добре оценен от световната преса албум "Never Look Back"(2015), а на 7 април се очаква да бъде издаден и вторият наречен "Oblivion".

Събитието е част от турнето по представянето на „Coming Home”, актуалният и сочен за най-креативен албум на шведската индъстриъл метъл група PAIN. В него ще откриете бомбастични текстове и откровения, прекрасни акустични китарени въведения, бурни моменти, страхотни симфонични партии дело на вече познатия на родните фенове Clemens “Ardekˮ Wijers от Carach Angren.

А специалното участие на Joakim Brodén (SABATON) и на 17-годишния барабанист Sebastian Tägtgren в парчето “Call Me” допълват букета от приятни изненади.

Не пропускайте, на 23 април от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5, завръщането на култовият продуцент и музикант Peter Tägtgren, този път с любимите на родните фенове PAIN!

Билети за събитието може да откриете в мрежата на Eventim в цялата страна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови