Документален филм твърди, че Уитни Хюстън била подложена на секс тормоз от братовчедка си

OFFNews 17 май 2018 в 16:17 5043 1

Документален филм за Уитни Хюстън твърди, че нейната братовчедка Дий Дий Уоруик я е малтретирала сексуално.

Полу-братът на Хюстън Гари Гарланд-Хюстън и нейната асистентка Мери Джоунс са подали иск срещу Дий Дий, която почина през 2008 г.

Дий Дий Уоруик е по-малката сестра на лелята на Хюстън - Дион Уоруик.

Филмът „Уитни“ е режисиран от шотландския режисьор Кевин Макдоналд и дебютира в Кан в сряда вечер.

Лентата беше приета със смесени чувства от кинокритиците. Някои от тях заявиха, че няма нужда от документалтен филм за певицата, за да се покаже колко силна е тя, а Тим Ръби, критик от The Telegraph, дори разкриткува филма и заяви, че не е особено емоционален и подобно на историята на Ейми Уайнхаус провокира твърде късно обществената симпатия.

Други се усъмниха в истинността на историята, тъй като Дий Дий е мъртва и не може да защити и да се даде цялостна представа за случилото се.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

1

Стефан

17.05 2018 в 17:13

Умрем от любопитство - защо някой смята, че светът се интересува от сексуалните фантазии на дъртите негърки, или тези на роднините им? Техните онанизми не трябва ли да са си тяхна работа? Предполагам, че истинските ценители на подобни духовно-съдебно-парични блудства, сами могат да намерят сайтовете от типа чекиджия.дейли. Там сигурно има и картинки, как мъртва негърка изнасилва племенницата си - пенсионерка.
 
X

Да помогнем на украинските деца!