Ден ни дели от големите концерти на Лили Иванова в НДК (програма)

ОFFNews 24 октомври 2017 в 12:59 5376 1

На 24 октомври (вторник) от 20:00 часа Мая Нешкова ще зарадва своите почитатели с голям концерт в зала 1 на НДК.

Лили Иванова ще изнесе два грандиозни концерт в зала 1 на НДК. Те са част от националното турне на оперната прима, под надслов „За пълноценни мигове с музиката“ – 25 и 26 октомври от 20:00 часа.

Спектакълът „Тотална щета“ на „Метеор“ в ДНК можете да гледате в четвъртък (26 октомври) от 19:30 часа. „Тотална щета“ е комедия за щетата, която си нанасяме, живеейки. За любовта, красотата, изкуството. 

В същия ден от 19:00 часа в литературен клуб „Перото“ ще бъде представен романът на Юлияна Величковска – „Годишни времена“. „Книгата привнася нова есенция в македонската проза, като пикантен десерт за литературните гастрономи. Десертът напомня на вкусните бабини гозби и по малко налютява“.

Книгата „Наръчник за поетично митологизиране на града“ на Захари Захариев ще бъде представена в петък (27 октомври) от 18:00 часа в литературен клуб „Перото“.

„Повече не или така нареченият Бернхард“ напомня на лекция и театрално изследване, в което методът е фокусиран върху поставянето под въпрос: на държавното, на националното, на социалното, на институциите, на наградите, на финансовите отношения, на приятелствата, на днешното. В сценичното действие внимателно проникват потенциалното, възможното и съвременността – 28 октомври (събота) от 19:30 в ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс.

Премиера на филма „Дамасцена“ очаква всички кино-маниаци в понеделник (30 октомври) от 19:30 часа в уютния салон на кино „Люмиер“.

Балканските рок легенди "Сребърни криле", Шкумбата и приятели ви канят на уникалния спектакъл „Рокендрол и смях до плач“ – 31 октомври (вторник) от 20:00 часа в зала 1.

В последния ден на месеца от 19:00 часа в „Перото", Десислава Томова ще представи книгата си „Хронографът на доктор Коен“. Авторката описва с много финес нестабилния свят на психиката, специално тази на Рени, която са хипнотизирали, но също така самата тя се хипнотизира по някакъв начин за да създаде един свят, в който се смесват възприятията с желанията и чувствата с опита.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови