Deep Purple идват отново през юни

20 декември 2012 в 17:20 3922 0

Гилън и Морс. Снимка: ЕРА / БГНЕС
Гилън и Морс. Снимка: ЕРА / БГНЕС

„Дийп пърпъл“ ще свирят на следващия „Каварна Рок Фест“, който ще се проведе на 1 и 2 юни догодина, обявиха организаторите на феста.

Британската рок класика ще се появи отново на българска сцена само месец след издаването на новия си албум, който подготвя в момента. Сред вече известните песни, които ще бъдат включени в него са Out Of Hand, Hell To Pay, Weirdistan, Uncommon Man и Above and Beyond. Името на самия албум обаче все още не е известно. Above and Beyond е написанa в памет на легендарния кийбордист на групата Джон Лорд, който почина тази година от рак. 

Последната визита на Йън Гилън и компания в България беше през 2007 г. През 2013 г. „Пърпъл“ ще са в Каварна в състав Иън Гилън (фронтмен), Иън Пейс (барабани), Стив Морс (китара), Дон Еъри (кийборд) и Роджър Гловър (бас).

Организаторите на „Каварна рок фест“ обещават и други интригуващи имена в двудневната програма, но все още ги пазят в тайна.

Двудневни билети за феста вече се продават на промоционална цена от 70 лв. в мрежата Eventim. Промоцията е валидна до 30 януари. По-късно двудневният пропуск ще е 90 лв., а еднодневният – 60 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!