Брус Дикинсън, вокалистът на Iron Maiden, идва в България за специална вечер-разговор с публиката

OFFNews Последна промяна на 05 юли 2019 в 15:07 5358 0

Снимка Nidhal Marzouk

Брус Дикинсън.

Вокалистът на британските метъл легенди Iron Maiden - Брус Дикинсън - идва в България със своето авторско шоу „За какво служи този бутон: Вечер-разговор с Брус Дикинсън“ на 23 декември (понеделник) 2019, 20:00 ч., Зала 1, Национален дворец на културата.

Билетите за шоуто са на цени от 45 до 120 лева и вече са в продажба.

Брус Дикинсън е един от музикантите с изключително интересен и впечатляващ житейски път. Освен вълнуващите десетилетията с метъл титаните Iron Maiden, животът на Брус извън прожекторите е наистина необикновен. Той е самолетен пилот и капитан, авиационен предприемач, пивовар, телевизионен актьор, сценарист, автор на бестселъри, изнасял е мотивиращи ораторски речи, има два издадени романа и е международен фехтовач.

През 2017 Дикинсън започва да промотира автобиографията си „За какво служи този бутон“ като прави няколко литературни четения и срещи с фенове и медии в различни театри във Великобритания. Оттогава, „За какво служи този бутон – Вечер - разговор с Брус Дикинсън“ се превръща в едно собствено шоу, което наподобява стандъп комедия. То е с продължителност 2 часа.
Шоуто е разделено на две части, като в началото Брус разказва по много забавен и хумористичен начин за вълнуващия си живот. Представяйки завладяващи истории със своя уникален стил, придружени от лични снимки, Брус разказва и анекдоти не само от книгата си, но и други по-малко известни и непубликувани истории.

Втората част е посветена изцяло на въпроси към Брус - той отговаря на всички чудати и директни въпроси по един невероятно импровизиран и остроумен начин. Всичко това, прави шоуто увлекателно и незабравимо.

Не пропускайте уникалната възможност да се докоснете до фантастичния разказвач и ненадминат шоумен Брус Дикинсън в една незабравина вечер на 23 декември в зала 1 на НДК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови