"Бразилската Шаде" Ив Мендес идва у нас с концерт на 30 март

OFFNews 19 януари 2017 в 14:32 5827 0

Бразилската певица и композитор Ив Мендес идва у нас за концерт на 30 март.

Красивата изпълнителка ще дойде заедно с бенда си от 10 човека, за да представи новия си албум Bossa Romantica в зала 1 на НДК.

Тя е един от пионерите на модерното бразилско звучене на международния пазар. С творчеството си става част от ново поколение артисти, създавайки музика, която прави по неповторим начин плавен преход между боса нова звучене с влияния на модерен соул, смуут джаз и поп.

Ив Мендес е една от малкото бразилски певици днес, които са оставили характерния си отпечатък почти по целия свят - Латинска Америка, Мексико, Европа, Азия, Америка и Бразилия.

Своя първи едноименен албум издава през 2002г. с продуцента на Шаде - Робин Милър. „Magnetism“ е втората колекция на бразилската певица от 2009г., която става двойно платинена в Полша.

На 30 март 2017 г. ни очаква една емоционална вечер с неповториямия и глас наи бразилската разтапяща боса нова музика на нейния бенд.

Билети за събитието ще намерите в мрежата на Eventim и онлайн на цени от 40 до 70 лв. Билетите влизат в продажба на 19 януари 2017г. от 10:00ч.

Може да следите събитието на официалната му Фейсбук страница.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!