Bobo & The Gang с нов сингъл и концерт на 13 ноември в 'Терминал 1'

Специален гост на вечерта ще е Димитър Льолев на саксофон

OFFNews 04 ноември 2019 в 13:20 2253 0

Първият по рода си Hip-Hop проект с live банда в България - Bobo & The Gang ще представи чисто нов сингъл и цял специален концерт на 13 ноември в клуб “Терминал 1” в София. Освен сингълът, който все още очаква своето заглавие, бандата ще представи за първи път на живо и още три съвсем нови парчета. Те ще са част от предстоящия им нов албум записите, на който текат в момента. 

Bobo & The Gang са банда с уникален собствен стил и представят издържан авторски hip-hop с текстове изцяло на български език. Групата е с неповторимо, собствено звучене и смесва успешно хип- хоп, фънк, соул, джаз и рок. Членове на бандата са едни от най-изявените и признати музиканти у нас - Борислав “Bobo” Димитров - вокал, Росен Ватев – ударни, Ангелю Дюлгеров – китара, Ивайло “Топсън” Стайков – клавир, Стойко Милев – бас, Борис “Jaka” Спасов – програминг, Владислав Мичев – тромбон, Волен Милчев – бек вокал.

Специален гост в събитието на 13-ти ноември ще бъде саксофонистът Димитър Льолев, който участва в записите на новия сингъл. В “Терминал 1” ще има и специално програмирано осветление, за да бъде удоволствието от вечерта - пълно! За ценителите на смислената и добре звучаща качествена, българска музика датата 13 ноември се очертава да е истински празник, а билетите за него вече се продават с пълна сила! Могат да се намерят в системата на eventim.bg, в Билетен център в НДК, Билетна каса на “Арена Срмеец”, бензионастации ОМВ и други. Цената им е 12 лв. – на предварителна продажба и 15 лв. - в деня на събитието и на място.

За първи път Bobo & The Gang свирят заедно през 2010 г. и за кратко успяват да се утвърдят като една от най-забележителните групи на българската сцена. През 2012 г. взимат участие във фестивала “Spirit of Burgas”, където свирят на една сцена с Ms. Dinamyte ,Tinie Tempah и Busta Rhymes. Бандата е в ролята на подгряваща в концерта на Jessie J в зала „Арена Армеец” в София. Подгряват също хип-хоп звездата KRS One, а през 2014-та се качват на една сцена и със Stereo MC’s.

Първият самостоятелен албум на Bobo & The Gang - „Говори“ излиза през 2017 г. Tой съдържа 10 авторски произведения, аранжирани и поднесени с прецизност и професионализъм, присъщи на звезди от световна величина. Парчетата се приемат изключително позитивно от феновете на групата и не случайно те вече са нетърпеливи да чуят и албум №2. На 13 ноември в “Теринал 1” завесата ще се отвори за него с представянето на новия сингъл и още цели три чисто нови парчета.

Последвайте събието във фейсбук. Билети има тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови