Без рок фест в Каварна тази година

OFFNews 25 май 2017 в 14:44 19257 11

Снимка OFFNews

За пръв път от 2006-та година насам рок фестивал в Каварна няма да има. Краят на тази епоха бе сложен официално от кметицата на града Нина Ставрева, която не планира тази година рок събития в града, познат сред фенове като рок-столицата на България.

От пресцентъра на община Каварна потвърдиха за OFFNews, че тази година рок концерти в града няма да има, а съвсем скоро Нина Ставрева ще излезе и с изявление по темата. Днес тя не беше открита за коментар.

Темата с края на рока в Каварна бе коментирана и от бившия кмет на града, създал традицията на фестивала - Цонко Цонев.

Ето какво написа той във личния си Фейсбук профил:

Снощи другарката Ставрева официално обяви пред каварненската кабелна телевизия, че рок фест няма да има. Това изявление идва след многомесечни лъжи, но истината излезе наяве. В последното си интервю през април за в-к „Труд“ тя заяви, че в началото на май ще се обявят датите и групите.

Само напомням, че при встъпването си в длъжност и много пъти след това тази госпожа /другарка/ все заявяваше, че ще запази всичко изградено досега и ще надгражда.

Това е поредното доказателство за дълбоко неморалната същност на настоящото каварненско управление. След „убийството“ на дългогодишния фест /11 години/ светлината в тунела е в това, че по други места в България рокаджиите ще имат възможност да слушат и гледат любимите си световни рок идоли.

R.I.P. Kavarna rock fest

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

11

Denis Rizanov

26.05 2017 в 06:57

Ако евентуално си "Макето"...

Еми е знам. Аз твърдо залагам, че не е.
Борката е роден 7/10/1941г, демек на 75г в момента. Да е жив и здрав!
Но да се регистрира и да пише баш тук в полунощ?... Пък и първия му коментар е за Косово, опорна точка на плешивите шорошорасти, колко различен бил от случая на Крим...
А пък и с тва "рокаджиЙ".
ха-ха-хаххх!
Недоучило ко.еле, продукт на "демократична" и "европейска" България.
Е.иговг.за, Ред!

63994

10

Red or Dead

26.05 2017 в 01:03

Не ми стигна мястото за да ти кажа, че докато пишех всичко това НЕПРЕКЪСНАТО се гледах в огледалото и не видях нищо от което да се срамувам!

Ако евентуално си "Макето" ти прощавам всичките несправедливи обиди които ми отправи и то съвсем незаслужено!

63994

9

Red or Dead

26.05 2017 в 00:57

@Гаганелов, 'Ние' специално от Рок бъкел не 'разбираме', просто ТАЗИ музика я ЧУВСТВАМЕ, ОЧЕИЗВАДНО не виждам смисъл ИЗОБЩО да ти давам някакво обяснение, просто за разлика от теб съм добре възпитан и САМО ти казвам, че живота е......ЦВЕТЕН!
Апропо, 'ние' освен всичко друго сме били и ТВОРЦИ на РОК(колкото и нескромно да звучи) и то ТОЧНО в онези времена когато на вас и рамадан са ви...забранявали Purple, Floyd, Scorpions, AC/DC, Sabbath, Maiden.....“““Виждам, че си цепаче във Форума и явно не знаеш как рамаданчо се е криел понеже са го следели от ДС как си купува плочи, а ние “балъците“ си ги купувахме съвсем свободно и......БЕЗНАКАЗАНО от.....българските книжарници и то производство на....."Балкантон“......и Пърпъл,Куин,Бийтълс така, че НЕ НАМ......беги да ги разправяш тези вицове на лелките пред входа.....
П.П. Единствената причина да ти отговоря всъщност е ....името ти......просто ми напомни на един велик играч от любимия ми..."ЦСКА" - Борис Гаганелов-№4!

11999

8

Борис Гаганелов

25.05 2017 в 23:57

@Red or Dead - червената, злощастна гмеж - какво разбирате от Рок вие бе?

Червената измет, дето забраняваше Purple, Floyd, Scorpions, AC/DC, Sabbath, Maiden и още и още - сега ще ми говори че рокът е религия? Я се виж в огледалото бе, нагъл келеш такъв.

Фурнаджийски лопати - едно време докладваха ако някой има касетки и записи, ама сега са големите рокаджий.

Ай сиктир!

63994

6

Red or Dead

25.05 2017 в 19:08

Абе кво ви дреме за .......Каварна, нали цонкЮ метълЯт ще прави мегалю рок шоу в село Горно Нанадолнище....хахахааааа...

Какво значение има къде ще се слуша ✌ РОКЪТ ✌ , това е като Вярата в Бога, ако не я носиш в сърцето си, кел файда, че ходиш ката ден на църква.......от ЛИЦЕМЕРИЕ......с една дума.....РОКЪТ ✌ Е В НАС И НИЕ СМЕ В НЕГО.......перифразирайки един ВЕЛИК българин

12182

2

sawall

25.05 2017 в 15:43

Имаше някаква причина в Каварна да идват хора от други места (и да харчат пари там), сега няма причина. И после що са бедни...