Българският симфоник метъл проект Atriell с дебютен албум

OFFNews 11 август 2016 в 19:17 6031 5

Българският симфоник метъл проект ATRIELL, вдъхновен от групи като NIGHTWISH и RHAPSODY OF FIRE, издава дебютния си албум „Tale of the Dragon Claw” на 12 август.

Албумът ще се предлага само в електронен формат. Той е с обща продължителност 48 минути и съдържа 9 песни.

Всички песни са дело на Христо Манолов.

В записите участват Нора Морел (вокали), Ивайло Чантов (китара и бас), Антония Малчева (цигулки), Любомир Йорданов (записи, микс и мастъринг). Текстовете са на Искра Манолова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12011

5

molokov

03.09 2016 в 03:50

Съвременното общество се дели на хора, които създават информация, и на хора, които я консумират. Последните са мнозинство.

12011

4

molokov

03.09 2016 в 00:28

до Професор Балкански,
наистина си Ганю Балкански,омерзен си,правилно ли те разбрах ?Затова ,че някой е създал красива българска музика?
Ако си самотен и нещастен не е това начина да се самоутвърдиш като изхвърлиш кофа с помия ,върху автора на този прекрасен проект. Във всички случаи, ако някой е създал нещо, навярно то е нужно някому и е имало причини за това, да бъде създадено.
Очевидно е, че е неизгодно да хвърлиш по някого злобен бумеранг. Вместо да цапаш, не е ли по-добре да оставиш на същото място цвете? Да отправиш дума на подкрепа, съучастие, благодарност? Въпреки че понякога много ви се иска да излеете злобата си, по-добре не го правете.

16193

3

SC

16.08 2016 в 16:43

Изслушах албума. Първите пет песни са малко еднообразни. Бият ми повече на Epica, отколкото на Nightwish или Rhapsody of fire, но няма значение - справили са се. Само не ми е ясно защо името на албума и всички песни са на английски, след като се пее на български. Маркетингов ход, предполагам?
Както и да е, много добро начало. Чакам още.
 
X

Да помогнем на украинските деца!