Българска музика до дупка на бирфеста в Стара Загора

OFFNews 07 септември 2016 в 16:39 6600 1

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени.

Б.Т.Р., Сигнал, Обратен ефект, Васко Кръпката и Подуене блус бенд - това са само част от групите, които ще пеят на бирения фест в Стара загора.

Тази година фестът на пивото се завърна в града навръх празника. Той бе официално открит на 6-ти септември от г-н Йордан Николов, заместник кмет на Община Стара Загора.

Купонът продължава до 11 септември и на него ще се изявят и много млади и талантливи музиканти като Bears & Hunters, Red Hot Chili Peppers Tribute BG, Perfect Strangers, Affection, Royal Aligators и Rock Stage.

Столицата на бирата ще бъде разделена на тематични квартали. Те са посветени на седем любими марки бира и ще предоставят на посетителите забавни игри и информативни активности, чрез които всеки ще може да научи любопитни факти за любимото пиво, но и за традициите на пивоварството в града.

В празничната първа вечер на сцената се качиха музикантите от Jin Monic, които нажежиха атмосферата в Градската градина на Стара Загора и подгряха публиката за изпълнението на една от най-любимите рок групи на България.

Още със самото си излизане Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени накараха хилядите фенове да запеят в един глас с тях. Част от незабравимия музикален спектакъл станаха най-популярните и обичани от старозагорци хитове, както и парчета от новия албум на бандата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!