Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Австралийската метъл група Thy Art Is Murder идва в България

ОFFNews 29 март 2018 в 14:56 2014 0

Австралийската метъл група Thy Art Is Murder идва в България за първи път и ще свири у нас на 3 юли в столичния клуб "Mixtape 5".

Thy Art Is Murder (TAIM) са е създадена в Сидни, Австралия през 2006 г. Музиката им често бива описвана като форма на екстремния метъл, познат още като 'деткор', който обединява елементи на дет метъла и метълкора. Вокалистът на групата - CJ McMahon, споменава в интервю, че са повлияни от групи като Behemoth, Meshuggah & Decapitated.

Именно Behemoth са групата, която е оказала най-голямо влияние на стилът на Thy Art Is Murder, като самия McMahon я определя като "най-добрата група на планетата". 

Освен, че Thy Art Is Murder забиват на най-големите метъл фестивали в света, групата има и общи турнета с формации като Architects, Meshuggah, Decapitated, Whitechapel, Miss May I, Being As An Ocean, After The Burial, Rings of Saturn, Born of Osiris, Fallujah, Carnifex, Fit For An Autopsy, Dying Fetus, Emmure, Memphis May Fire, Obey The Brave, The Word Alive и още много други.

Билетите за концерта струват 25 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на www.bilet.bg, както и на всички каси www.bilet.bg/каси и магазини "На тъмно". В деня на събитието и на място ще струват 30 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!