Asian Dub Foundation забиват преди Dubioza в Арена Армеец

OFFNews 28 юни 2017 в 07:57 7851 0

Asian Dub Foundation ще бъдат специални гости на вече обявения за тази есен концерт на Dubioza Kolektiv в София. Те ще изнесат близо едночасов сет, непосредствено преди босненците. Събитието ще се състои на 27 октомври, петък, в столичната зала Арена Армеец, а билети вече се разпространяват чрез мрежата на Eventim.bg. Двете групи пристигат у нас по покана на Строежа.

Английската банда ще се появи пред българските фенове в пълен шестчленен състав – Dr. Das, Ghetto Priest, Steve Chandra Savale (a.k.a. Chandrasonic), Brian Fairbairn, Aktar Ahmed (a.k.a. Aktarv8r), Nathan Lee.

Характерният за Asian Dub Foundation стил е съчетание от твърди джънгъл-ритми, дъб, индъстриъл, енергични пънк-рок китари, ситар и натрапчиви звуци, извадки от традиционната индийска музика, подкрепени от агресивни, бързи и изгарящи хип-хоп и рага лирики. Последният им албум "More Signal More Noise", издаден през юли 2015 г., подсилва отново статута на групата, още повече, че към формацията се завръщат част от основателите - Dr. Das, вокалистът от ямайски произход Ghetto Priest, включва се и бившият барабанист на Prodigy - Brian Fairbairn.

На 27 октомври вратите на зала Арена Армеец ще отворят в 18:30 ч., а началото на сета на Asian Dub Foundation е определено за 20:00 ч. Dubioza стратират в 21:15 ч. Билети за събитието се разпространяват чрез мрежата на Eventim.bg на цени от само 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. на самата дата и на място. Към момента е предвидено предлагането на билети само за ниво Терен, правостоящи, като броят им е ограничен и вече над една трета от количеството е разпродадено. Организаторите силно препоръчват възможно най-ранното закупуване! 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови