Анимационерите закриват подобаващо месеца в Кино Кабана с горещ концерт тази събота

Ревю пък ще дадат най-доброто от себе си - на 4 август пак там

OFFNews 30 юли 2021 в 12:19 3412 0

Една от най-ексцентричните групи на българската музикална сцена – „Анимационерите“ ще зарадва феновете си с весел концерт утре вечер - 31 юли, в столичното Кино Кабана. В сетлиста ще бъдат включени едни от най-забавните и любими на публиката парчета от репертоара на бандата, с които доброто настроение в събота вечер е гарантирано.
“Забелязахме нещо много странно и симатично – и то е, че много деца харесват песните ни, особено от последния албум”, споделя вокалистът на бандата Георги Згуров – Гурко и продължава: “Докато избирахме какво точно да свирим на 31 юли, някак ненарочно се “обособи” сет “любими на децата” наши песни. Затова каним всички – и малки и големи фенове да се забавляваме заедно на открито и прохладно, в събота в Кино Кабана”.

Билетите за събитието се продават в системата на Eventim.bg и са с цена 20 лв. на предварителна продажба и 25 лв. на място на вход. Вратите се отварят в 19:00 ч., а началото на купона с “Анимационерите” в събота вечер е точно в 20:00 часа.

На 4 август, пак в Кино Кабана, ще бъде и дългоочакваният концерт на група “Ревю”, която също е подготвила за феновете си “най-доброто от най-доброто”. Васо Гюров и компания ще забият ударно в средата на седмицата (в сряда) и очакват всичките присъстващи да пеят заедно с тях култовите: "Ала Бала", "Директор на водопад", "Чичо", Шарената сянка", "Закуска", "1968" и още много други.

Билетите за събитието се продават в системата на Eventim.bg и са с цена 15 лв. на предварителна продажба и 20 лв. на място на вход. Вратите се отарвят в 19:00 ч., а началото на конецрта на “Ревю” на 4 август е точно в 20:00 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови